Tapahtuman kuvaus

Tapahtumien ja tilaisuuksien valokuvaus

Dokumentaarinen tapahtumakuvaus

Yleiskuvaa, yksittäiskuvaa, ryhmäkuvaa, tilannekuvaa, kaikenlaista fiilistä, ruokakuvaa, yksityiskohtakuvaa… Tapahtumakuvauksesta jää teille hyvin monipuolinen kuvakokoelma. Kuvien pariin on kiva palata jopa vuosien päästä muistelemaan mukavia tilanteita. Ammattikuvaajan tehtävä on taata kuvien onnistuminen vaativissakin kuvausolosuhteissa. Ilman ammattilaista uniikit tilanteet jäävät usein täysin tallentamatta.

Kuvaukset Turussa, Helsingissä ja muualla

Olen kuvannut monenlaisissa tilaisuuksissa: seminaareissa, avajaisissa, kutsuvierastapahtumissa, lehdistötilaisuuksissa, tuhansien vieraiden tapahtumissa, perhejuhlissa, yritysten vuosi- ja kesäjuhlissa.

Muistathan, että Sinun kuuluu nauttia tapahtumasta vieraiden kanssa ilman stressiä kuvaamisesta.

Tapahtumakuvien toimitus

Pian kuvauksen jälkeen saatte linkin ja salasanan, joilla pääsette katsomaan ja tallentamaan kuvia. Tämä on kätevä tapa jakaa tapahtuman kuvat halutessanne myös vieraille. Kuvien selailu ja tallennus toimii tietokoneiden lisäksi myös kaikenlaisilla älylaitteilla. 

Saatte käyttää kuvia vapaasti myös vaikka sosiaalisessa mediassa, kunhan tekijänoikeutta kunnioittaen mainitsette aina valokuvaajan.

Valokuvien laatu

Hintaan sisältyy tulostuslaatuiset jpg-tiedostot. Eli kyseessä ei ole pelkät raakakuvat, vaan jokaiselle otokselle tehdään vielä säätöjä ennen kuvien toimittamista parhaan lopputuloksen takaamiseksi.