KUVAUSPISTE
PHOTO BOOTH
RED CARPET

Kannettava studiokuvauspiste juhliin ja tapahtumiin

AINUTLAATUINEN LISÄ JUHLAAN

Kuvauspiste on ikimuistoinen lisäohjelma juhlaan tai tapahtumaan. Sopii mainiosti yritysten vuosijuhliin, pukujuhliin tai vaikkapa avajaisiin ja muihin tapahtumiin.

Varma tapa lisätä glamouria juhlatilaisuuteen. Kuvauspiste on paljon positiivista palautetta saanut lisäpalvelu. Juhlapaikalle pystytetään kuvauspiste, jolle kaikki halukkaat juhlavieraat voivat tulla ikuistamaan itsensä studiolaatuisiin valokuviin yksittäin, pariskuntana, perheenä, ryhmänä ja erilaisilla kokoonpanoilla.

Ikuistetaan hyvä fiilis tyylikkäästi

Laittautuminen, kauniit puvut, meikit, kynnet… Valitettavan usein juhlavieraat joutuvat tyytymään ainoastaan itse kännykkäkameralla otettuihin kuviin. Vaikka nykyajan kännyköilläkin saa jo laadukasta kuvamateriaalia, kuvien jälki on aina erilainen kun rento ammattikuvaaja hoitaa kuvauksen.

Kuvattavat valaistaan ammattitaitoisesti korkealaatuisella mukana tuotavalla valaisulaitteistolla ja kuvat otetaan korkeimmatkin vaatimukset täyttävällä kameralla.

Oscar Gaalan punainen matto

Haluatteko kuviin samanlaista punaista mattoa, kuin Oscar Gaalassa? Onnistuu. Tarvittaessa tuon mukanani kauniin tummanpunaisen maton, jolla mahtuu poseeraamaan useammankin juhlavieraan porukka.

Toki kuvaus voidaan järjestää ilman punaista mattoakin, jos se sopii paremmin teemaanne. Kuvauspiste on monipuolisesti räätälöitävissä juuri Teidän tarpeisiin soveltuvaksi.

Kuvaukset Turussa, Helsingissä ja muualla

Olen saanut kunnian kuvata vieraita hyvin monenlaisissa tilaisuuksissa: esimerkiksi kutsuvierastilaisuuksissa, yritysjuhlissa, lehdistötilaisuuksissa, tuhansien vieraiden kansainvälisissä tapahtumissa ja muualla.

Kuvien toimitus

Pian kuvauksen jälkeen saatte linkin ja salasanan nettigalleriaan, jossa pääsette katsomaan ja tallentamaan kuvia vapaasti. Tämä on kätevä tapa jakaa tapahtuman kuvat halutessanne myös vieraille. Kuvien selailu ja tallennus toimii tietokoneilla ja älylaitteilla.

Saatte käyttää kuvia vapaasti vaikka sosiaalisessa mediassa, kunhan tekijänoikeutta kunnioittaen mainitsette aina valokuvaajan.

Kuvien laatu

Hintaan sisältyy tulostuslaatuiset jpg-tiedostot. Eli kyseessä ei tosiaan ole pelkät raakakuvat, vaan jokaiselle otokselle tehdään vielä säätöjä ennen kuvien toimittamista parhaan lopputuloksen takaamiseksi.