Juhlakuvaus

JUHLIEN ja TAPAHTUMIEN valokuvaus

Dokumentaarinen juhlan kuvaaminen

Yleiskuvia, yksityiskohtia, yksittäiskuvia, ryhmäkuvia, tilannekuvia, erilaisia fiiliksiä, ruokakuvia… Juhlakuvauksesta jää muistoksi hyvin monipuolinen kuvakokoelma, jonka pariin on mukava palata myös vuosienkin kuluttua muistelemaan mukavia hetkiä.

Ammattikuvaajan tehtävänä on huolehtia kuvien onnistuminen silloinkin kun alkaa hämärtää ja kuvausolot on vaativia. Juhlan edetessä valaisun puolesta kuvaaminen on usein muuten sen verran haastavaa, että ilman ammattilaista ikimuistoiset ja uniikit hetket jäisivät helposti kokonaan taltioimatta.

Juhlakuvaukset Turussa, Helsingissä ja muualla

Olen ikuistanut ja dokumentoinut kaikenlaisia juhlia ja tilaisuuksia: perhejuhlia, yritysten vuosi- ja kesäjuhlia, seminaareja, avajaisia, kutsuvierastapahtumia, lehdistötilaisuuksia, tuhansien vieraiden tapahtumia…

Muista, että Sinun ja juhlavieraiden tehtävä on nauttia juhlasta!

Juhlakuvien toimitus

Pian kuvauksen jälkeen saatte linkin ja salasanan, joilla pääsette katsomaan ja tallentamaan kuvia. Tämä on kätevä tapa jakaa tapahtuman kuvat halutessanne myös juhlavieraille. Kuvien selailu ja tallennus toimii tietokoneiden lisäksi myös erilaisilla älylaitteilla.

Saatte käyttää kuvia vapaasti vaikka sosiaalisessa mediassa, kunhan tekijänoikeutta kunnioittaen mainitsette aina valokuvaajan.

Kuvien laatu

Juhlakuvauksen hintaan sisältyy myös tulostuslaatuiset jpg-tiedostot. Eli kyseessä ei ole pelkät raakakuvat, vaan jokaiselle otokselle tehdään vielä säätöjä ennen kuvien toimittamista parhaan lopputuloksen takaamiseksi.