HENKILÖSTÖN KUVAUS

HENKILÖSTÖKUVAUS TURKU

HENKILÖSTÖ VALOKUVAUS HELSINKI

YRITYSKUVAUS MISSÄ TAHANSA

[basel_info_box image=”490″ alignment=”center” new_styles=”yes” basel_color_scheme=”dark”]

STUDIOSSA

Yrityksen henkilöstökuvaus voidaan toteuttaa studiollani Turun Vähäheikkilässä

[/basel_info_box]

[basel_info_box image=”490″ alignment=”center” new_styles=”yes” basel_color_scheme=”dark”]

YRITYKSEN TILOISSA

Voin tulla toimipaikkaanne toteuttamaan henkilöstön valokuvauksen. Välillä on helpompaa, että tulen sinne missä kuvattavat ovat

[/basel_info_box]

[basel_info_box image=”490″ alignment=”center” new_styles=”yes” basel_color_scheme=”dark”]

MUUALLA

Tai miltä kuulostaisi kuvaus jossain muussa lokaatiossa? Toisinaan kuvataan ulkona ja vain mielikuvitus on rajana

[/basel_info_box]

"Kiitos aivan mahtavasta kuvaussessiosta! Päivä alkoi mitä mukavimmissa merkeissä! Eipä ole pitkään aikaan tullut yhtä paljon naurettuakaan :)"

VINKKEJÄ
HENKILÖSTÖN KUVAUKSEEN

Pukeutuminen alasta riippuen.

Haluan aina tehdä kuvauksesta myös kuvattavalle mahdollisimman mukavaa, tehokasta ja helppoa. Jokaisesta kuvattavasta saadaan hyvä kuva. Mutta mitä kuvausta ennen kannattaa huomioida? Tässä muutamia vinkkejä ennen henkilöstökuvausta.

TOIVEET JA YKSITYISKOHDAT

Kertokaa mahdolliset toiveet ja lisätiedot: kuvauksen toivottu ajankohta, kuvattavien henkilöiden määrä ja kuvataanko studiossa, toimitiloissanne vai muualla. Onko tarve pelkälle kasvokuvalle vai otetaanko samalla myös puoli- ja kokovartalokuvia?

KUVAUSPAIKKA

Studiokuvaus on yleensä kätevin vaihtoehto silloin, kun kuvattavien henkilöiden määrä on pieni. Mutta jos kuvattavia henkilöitä on vaikka kymmenen tai enemmän, on yleensä helpompaa että henkilöstökuvaus järjestetään toimitiloissanne tai muualla. Silloin tuon mukanani kannettavan studiolaitteiston ja tarvittavat välineet. Tulen paikalle yleensä noin tuntia ennen aloitusajankohtaa katsomaan parhaan kuvauspaikan ja pystyttämään laitteiston. Usein yrityksen tiloissa on jokin hieno tausta tai useitakin vaihtoehtoja. Jos kuitenkin haluatte selkeän yksivärisen vaalean taustan, niin tuon mukanani taustan.

Yleensä neuvotteluhuone tai jokin kohta aulatilasta sopii henkilöstön kuvaukseen mainiosti, koska tilan tarve ei ole kovin suuri.

HENKILÖKUNTA USEALLA PAIKKAKUNNALLA?

Jos yhtiönne toiminta on laajentunut myös eri kaupunkeihin ja kuvattavaa henkilöstöä on muuallakin, se ei ole ongelma. Pääsen kuvaamaan tarvittaessa minne tahansa. Silti kuvien laatu ja valaisu säilyy aina yhdenmukaisina. Eli jos teillä on toimipaikat vaikkapa Turussa, Helsingissä ja Tampereella, pääsen kuvaamaan kaikkiin toimipisteisiin. Tai jos Turun henkilöstö kuvattaisiin studiollani Turussa ja muu henkilöstö Helsingissä ja Tampereella, kuvat on yhdenmukaisia koska tällöin käytetään identtistä valaisukaavaa, taustaa ja asetuksia.

Hymy on paras myyntivaltti myös henkilöstökuvassa

IMAGO

Millaisen kuvan haluatte antaa asiakkaallenne: haluatteko esiintyä rentona vai vaatiiko asema hieman virallisempaa ulkomuotoa? Vai jotain näiden väliltä? Henkilökuva on parhaimmillaan silloin, kun siitä huokuu kuvattavan persoonallisuus ja luonne. Ammattikuvaajan tehtävä on luoda kuvaukseen rento ja mukava ilmapiiri, joten kuvausta ei tarvitse ollenkaan jännittää.

MEIKKI JA HIUKSET

Kirkkaissa studiovaloissa arkimeikki ei juurikaan näy. Tämän vuoksi kuvaukseen tullessa meikkiin kannattaa panostaa tavallista enemmän. Pohjustus on hyvä tehdä huolella, se tasoittaa ihoa sopivasti. Korkealaatuinen ammattilaitteisto ja valaisu tuo yksityiskohdat esiin, joten myös hiusten on hyvä olla puhtaat ja sellaiset, joissa viihdytte.

Henkilöstökuvauksiin on järjestettävissä myös ammattimeikkaaja ja -kampaaja. Kysykää asiasta lisää ja kertokaa mahdolliset toiveet!

TIEDOTUS

Henkilöstöä on hyvä tiedottaa kuvauksen ajankohdasta huolellisesti. Jos kuvattavaa henkilöstöä on useita kymmeniä tai satoja, silloin kannattaa jakaa kuvattaville omat kuvausajat esimerkiksi osastojen tai kerrosten mukaan.

KUVAUSTILANNE

Tulkaa kuvattavaksi sopivan rennolla fiiliksellä. Esittäkää mahdolliset toiveet ja luottakaa ammattikuvaajaan! Henkilökuvia otetaan yleensä reilu määrä, jotta saadaan varmasti haluttu lopputulos.

Myös tiimien ja ryhmien kuvaaminen.

KOEVEDOSGALLERIA

Henkilöstön kuvat toimitetaan salasanalla suojattuun verkkogalleriaan, josta pääsette valitsemaan henkilöstön parhaat kuvat. Galleria toimii myös älylaitteilla.

KUVIEN KÄSITTELY

Valituille henkilöstökuville tehdään vielä huolellinen viimeistely ammattimaisella kuvankäsittelyllä: valoisuus, kontrasti ja värit hienosäädetään. Yleensä myös hampaita valkaistaan, mutta silti luonnollisessa määrin. Mahdolliset epätoivotut näpyt, ylimääräinen punoitus ja kiillot poistetaan.

KUVIEN TOIMITUS

Henkilöstökuvat toimitetaan vapailla käyttöoikeuksilla korkearesoluutiokokoisina digitaalitiedostoina, joten niitä voi käyttää nettikäytön lisäksi myös esimerkiksi esitteissä ja painotuotteissa.

Klikkaa tästä, jos halua tutustua mainoskuvauksiin

0400 399 175

info@petersebastian.net

www.petersebastian.net

Vähäheikkiläntie 56 C 5
20810 TURKU (Kerros 4)

Käytössä suuri tavarahissi

Studio avoinna:
Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä!

Valokuvaukset siellä, missä tarpeenne on

 

Vieritä ylös