Palvelut

Valokuvaus yrityksille ja yksityisille Turussa, Helsingissä ja missä tahansa

Yrityksille

Valokuvaus yrityksille Turussa, Helsingissä ja missä tahansa

Teen valokuvauksia erikokoisille yrityksille, mainostoimistoille, yhdistyksille, urheiluseuroille, lehdille, perheille ja muille asiakkaille. Jos alta ei löydy juuri hakemaasi palvelua, ota vaan yhteyttä niin toteutetaan tarpeen mukainen valokuvaus.

Toteutan monipuolisesti erilaisia valokuvauksia ja asiakkaitani ovat esimerkiksi yritykset, mainostoimistot, pankit, tuotantoyhtiöt, yhdistykset, lehdet ja urheiluseurat. Jos et löydä alta juuri etsimääsi valokuvauspalvelua, ota ihmeessä yhteyttä niin räätälöidään juuri tarpeisiin sopiva valokuvaus.

Yrityskuvaus, henkilöstökuvaus, nimityskuvaus

Yhdenmukaiset henkilöstökuvat toimihenkilöistä. Yrityksen henkilöstön valokuvaaminen studiossa tai vaikka yhtiön toimitiloissa. Henkilöstön kuvauksessa voidaan valokuvata yksittäiskuvia henkilökunnasta ja ryhmäkuvia tiimeistä.

Olipa kyseessä yhden ihmisen yritys, kansainvälisen yhtiön hallitus tai tehtaan työntekijöiden kuvaaminen, teen parhaani että saan valokuvaajana annettua lisäarvoa asiakkaalle. Kun kuvamateriaali on kunnossa, brändi ja imago tulee esiin tyylikkäästi ja korostaa yrityksen arvoja.

Myös toiminnallisten kuvituskuvien valokuvaus, kuvapankkiin tulevan kuvamateriaalin tuottaminen ja kuvat nettisivuille, esitteisiin, sosiaaliseen mediaan, vuosikertomuksiin ja mihin vain tarvitsee.

Minulle kerrotaan usein, että vaikka kuvaus oli turhaan jännittänyt niin rento ja ammattimainen henksukuvaus lisäsi yrityksen tiimihenkeä ja siitä oli mukava jatkaa yhteisiä projekteja. Eli tervetuloa kuvaukseen, jossa saa varmasti olla oma itsensä!

Tuotekuvat, korukuvat, tuotteiden valokuvaus

Tuotteiden ja korujen valokuvaus esitteisiin, katalogiin, verkkokauppaan ja muuhun markkinointiin. Laadukkaiden tuotekuvien merkitys on kiistaton ja kuvien täytyy näyttää edustavilta.

Minun tehtävä on nostaa tuotteen yksityiskohdat ja parhaat puolet esiin tyylikkäiden valokuvien avulla. Rakastan pikkutarkkaa työskentelyä kauniiden korujen ja tuotteiden parissa. Etenkin pienet esineet vaativat myös erikoislaitteistoa.

Tuotekuvien valokuvaus onnistuu Turussa tai missä tahansa muualla. Turun studiolleni saa kuvattavaksi isotkin esineet tavarahissillä. Tuotteiden kuvausta varten suunniteltu kuvauspöytä ja viisimetrinen valkoinen tausta mahdollistaa monenlaiset tuotekuvaukset.

Mikäli kyseessä on valtavan kokoiset ja vaikeasti kuljetettavat tuotteet, niin on helpointa että tulen paikalle kannettavan studioni kanssa.

Sisustuskuvat, hotellikuvat, tilojen valokuvaus

Hotellihuoneet, liiketilat, kauppakeskukset, asunnot, kiinteistöt, referenssikohteet, kokoustilat, lomamökit ja lista jatkuu. Kaikki nämä tarvitsevat tyylikkäitä ja houkuttelevia edustuskuvia tullakseen arvokkaasti esiin. Tilojen ja kiinteistöjen valokuvaus esitteisiin, nettiin, lehtiin ja myynti-ilmoituksiin.

Kuvaan mielelläni yleiskuvien lisäksi myös sisustuksen yksityiskohtia. Oikeanlaisten objektiivien ja muun laitteiston valitseminen interiöörin ja ulkotilojen valokuvauksessa on tärkeää. Tunnelmaan sopivan valaisun ja valokuvaajan ammattitaidon lisäksi.

Mainoskuvat, markkinointikuvaus, julistekuvaus

Visuaaliset mainoskuvat esitteisiin ja markkinointikäyttöön. Markkinointikuvien valokuvaus mainostoimistoille, tuotantoyhtiöille ja yrityksille julisteisiin, esitteisiin, bussien kylkiin, kauppakeskuksiin ja julkisiin tiloihin.

Myös digitaalisten kuvakompositioiden rakentaminen kuvankäsittelyssä yhdistelemällä lukuisia määriä kuvia samaan valokuvaan. Nykytekniikan ansiosta vain mielikuvitus on rajana mainoskuvien luomisessa!

Kuvattavan henkilön tai kohteiden valaiseminen, valokuvaus suoraan tietokoneen näytölle, hyvä meininki hienojen yhteistyökumppaneiden kanssa ja onnistunut lopputulos. Mielestäni mikään ei ole valokuvaajana nautinnollisempaa!

Kun kuvien resoluutio on suuri, niitä voi huoletta käyttää vaikka rakennuksen seinällä. Vaikka kriteerit ovat välillä hyvinkin vaativat, pyrin aina siihen että kuvauksissa on sopivan rento tunnelma.

Juhlan valokuvaus, tapahtuman ikuistaminen

Ainutlaatuinen juhlatapahtuma tulossa? Tilaa ammattilainen ikuistamaan juhla tai muu tapahtuma ja nauti itse upeasta juhlasta. Erilaisten juhlien ja tapahtumien dokumentaarinen ikuistaminen ja kuvien toimittaminen kätevän salasanalla toimivan nettigallerian kautta.

Muistoksi jää reilu määrä erilaista kuvamateriaalia: kuvia tunnelmasta, yksityiskohdista, ruuasta ja tarjoiluista, ohjelmista, pöytäseurueista, tilanteista, ryhmistä ja kaikkea mahdollista.

Teen myös niin sanottuja Red Carpet -kuvauksia, joka tuo glamouria juhlaan. Eli tuon juhlapaikalle studion ja juhlavieraat pääsevät poseeraamaan yksin, ystävän kanssa tai porukalla kuin Oscar-gaalassa konsanaan.

Yritysjuhla, avajaiset, tapahtuma, merkkipäivä, hääjuhla, ylppärijuhla, konfirmaatio… Haluan juhlienne onnistuvan. Eli voitte vielä vuosienkin päästä kiitollisena iloita siitä, että juhlaan tuli palkattua valokuvaaja.

Hääkuvaus, perhekuvaus, ylioppilaskuvaus, lapsikuvaus…

Valokuvauspalvelut yksityishenkilöiden tarpeisiin. Henkilökuvaus, muotokuvaus, lapsien ja perheiden kuvaus, asuntokuvaus…

Kerro valokuvaustarpeenne ja toiveenne, niin suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllinen valokuvaus. Laadukkaasti ja hyvällä fiiliksellä.

Vieritä ylös