Fitnesskuvaus studiossa

155,00 

Fitness- tai bodykuvaus studiossa
Salasanasuojattu nettigalleria
Useita tyylikkäitä kuvatiedostoja
Kuvaus voimassa vuoden ajan

FITNESSKUVAUS

SPORTTIKUVAUS

URHEILIJAN KUVAUS

Kuntoilijan valokuvaus studiossa Turussa

Treenaaminen ja kuntoilu on erittäin palkitsevaa, mutta hyvän kunnon saamiseen on todennäköisesti nähty erittäin paljon vaivaa. Eikö olisi mukava ikuistaa hyvä kunto ja fiilis tyylikkäisiin ammattilaisen ottamiin valokuviin?

PERUSKUNTOILIJOILLE

Muistathan kuitenkin, että ei tosiaan ole tarvetta olla kilpailijan kunnossa. Tosimielessä treenaava kuntoilija  on harvoin täydellisen tyytyväinen omaan kuntoon. Kuvaukseen voi tulla ihan siinäkin mielessä, että voi vertailla omaa kuntoaan myöhemmin ja tarkastella treenivuosien aikana tullutta kehitystä.

PERSONAL TRAINEREILLE

Oletko PT? Kilpailu personal trainer -alalla on hyvin kovaa. Mikäli sinulla on käytössä ammattimaisia hyvän fiiliksen kuvia, saat aivan varmasti lisäarvoa tarjoamillesi PT-palveluille!

KILPAILIJOILLE

Kilpaileva fitnessurheilija, kehonrakentaja tai muussa urheilulajissa toimiva urheilija on nähnyt suunnattoman suuren vaivan hyvän kunnon eteen. Projektiin on hukkunut myös paljon aikaa ja varoja. Olisi vähintään harmi jättää upea kunto tallentamatta. Kuvaukseen sijoitettu summa on takuulla vain pieni kulu muun lajiin menevän panostuksen rinnalla.

TIIMEILLE

Kysy ihmeessä mahdollisuudesta järjestää kuvaus myös koko tiimille. Energinen tiimikuvaus on hauska kokemus jokaiselle tiimin jäsenelle ja nostaa tiimihenkeä entisestään. Lasketaan sopiva tarjous, mikäli kuvaukseen on tulossa useampi kuvattava.

LAHJAKSI

Sporttikuvaus on huikea lahjaidea kumppanille tai vaikka treenikaverille. Vinkkaathan tästä kuvauksesta myös muille kavereille!

MYÖS OSAMAKSU

Jos tilaat kuvauksen tämän sivun yläpuolella olevaa ”Lisää ostoskoriin” painiketta klikkaamalla, voit valita maksutavaksi myös osamaksun

KUVAUKSEN KESTO

Sporttikuvaukseen kannattaa varata yhden tai kahden tunnin verran aikaa

SAAPUMINEN

Kuvaukseen kannattaa tulla sovittuna aikana, muttei mielellään liian aikaisin kun edellinen kuvaus voi olla kesken

VAATETUS

Voit tuoda kuvaukseen useita asuja, niin valitaan kuviin sopivimmat. Kuvaus voidaan toteuttaa 1-3 eri vaatekokonaisuudella

HYVÄ FIILIS

Laitetaan lempparimusat soimaan. Kuvauksessa on rento meininki

KUVIEN TOIMITUS

Pian kuvauksen jälkeen saat käyttöösi salasanalla avautuvan verkkogallerian, jossa on reilu määrä otoksia. Voit valita niistä parhaat kuvat, jotka viimeistellään ja toimitetaan käyttöösi digitaalisina kuvatiedostoina.

Fitnesskuvaus studiossa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin