Valokuvaamo
Turun Figurassa

Monipuolinen valokuvastudio Turun keskustan lähistöllä

Monipuoliset
mahdollisuudet
kuvatuotantoihin

Mainoskuvaamo Turun Vähäheikkilässä

Etenkin ryhmien kuvausta varten rakennettu leveä kuvaustausta mahdollistaa tiimien kuvaamisen ja antaa liikkumavaraa

Valokuvastudio
Turun Figurassa

Valokuvaamo Turussa Vähäheikkilässä

Viisi metriä Leveä kuvaustausta

Mittatilaustyönä rakennettu valkoinen saumaton taustaseinä: Avaruustausta, Cyclorama, Infinity wall, ikuisuustausta… Sillä on monta nimeä.

Leveä tausta ja 3,2 metrin huonekorkeus mahdollistaa myös urheilukuvauksissa suosittujen ryhmäkuvien ja hyppykuvien ikuistamisen vaivattomasti.

Green Screen

Studiolla voidaan kuvata erilaisia tuotantoja myös Green Screenille tai Blue Screenille ja upottaa kuvattavat kohteet mille tahansa taustalle. Kuvaan ja taustaan voidaan rakentaa kuvamanipulaatiolla erilaisia elementtejä – vain mielikuvitus rajana!

Tethering since 2009

”Tetheröinti” eli valokuvaus suoraan tietokoneelle 32-tuumaisille 4K-näytöille antaa suuria etuja etenkin ryhmiä ja tuotteita kuvatessa.

Ryhmäkuvien sommittelu ja tuotekuvan jokainen pienikin yksityiskohta nähdään välittömästi kuvan ottamisen jälkeen tarkoilla näytöillä.

Varalaitteistoa

Ammattilaisena työskentelevän valokuvaajan laitteiston on toimittava joka ainoassa tilanteessa. Kuvaus ei saa keskeytyä mahdollisen laitevian takia. 

Olen satsannut luotettavaan ammattitekniikkaan, mutta silti minulla on aina varalaitteistoa studiolla ja muualla kuvatessa: varakamera, lisävaloja ja muita tarvikkeita